Paper Toss

Paper Toss voor Android

Kantoorgrollen op je Android toestel

Paper Toss is een behendigheidsspel met propjes papier. Deze gooi je naar (en liefst in) een prullenbak in kantoor, kelder, toilet of op het vliegveld. Dat lijkt gemakkelijker dan het is: er staat namelijk een ventilator in de weg!Paper Toss lijkt...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verslavende speelstijl
  • Melige geluiden

TEGEN

  • Geen

Uitmuntend
8

Paper Toss is een behendigheidsspel met propjes papier. Deze gooi je naar (en liefst in) een prullenbak in kantoor, kelder, toilet of op het vliegveld. Dat lijkt gemakkelijker dan het is: er staat namelijk een ventilator in de weg!

Paper Toss lijkt te zijn geboren uit kantoorgekkigheid. Het enige wat je ziet, is een een (kantoor)ruimte met een prullenbak in de verte. Je kiest een moeilijkheidsgraad om de afstand tot de prullenbak te bepalen en daarna ga je los! Slechts één vingerbeweging (een veegje) is nodig om het propje de verte in te schieten. Punten behaal je vooral door meerdere keren achter elkaar de wind uit de ventilator te trotseren en propjes in de juiste hoek te lanceren.

Paper Toss is een behendigheidsspelletje dat zelden verveelt. Hoeveel propjes je de ruimte in schiet maakt niet uit, omdat elke gemiste prop aanzet tot nieuwe pogingen. Vooral de omgevingsgeluiden zijn grappig: op het vliegveld verzoekt een dame tevergeefs (via de intercom) of iedereen aan boord wil gaan. Dat gebeurt natuurlijk niet, Paper Toss is veel te verslavend. Ben je online dan ontvang je reclame in het scherm, zet dus vooral tijdens het spelen je wifi of 3G-verbinding uit.

Paper Toss garandeert plezier voor in de kleine uurtjes. Prop na prop vliegt door je scherm en er is niets wat je tegen je verslaving kunt ondernemen. De propjes zijn virtueel, waardoor opruimen gelukkig niet nodig is. Paper Toss laat je niet los!

Meeste downloads Arcade games voor android

Paper Toss

Download

Paper Toss 2.1.1

Beoordelingen about Paper Toss

Promotie×